Nyter det

Åh, disse siste dagene har himmelen vært knall blå, og solen har støtt høyt på himmelen. Med andre ord, har vi hatt et fantastisk høstvær! Nyyter det! Sol gjør meg så glad! Denne tiden er så vanvittig deilig også, for siden det blir så fort mørkt ute nå, så slipper vi å ha ned persiennene! Så da våkner vi hver dag til soloppgang gjennom de 2 store soveromsvinduene våres! Noe så deilig! Eller, Leana våkner da, vekker oss, også ligger vi bare og har en fantastisk morgenstund i sengen mens solen står opp! _DSC4712

Vi var som nevnt på kino, og Annabelle var helt grei! Den slår på langt nær ikke The conjuring, men det skal nok litt til også, for den syntes jeg var suuuper bra! Ellers så har de siste dagene gått i kos her hjemme, pluss en tur ut på formiddagen. Vi hadde oss en kjempefin tur rundt lille vannet vi 3, og fikk blandt annet sett de fine svanene der! De er så fine! Svaner er så fine!

Ogsååå, har det blitt litt endring i planene. Vi tar oss nemlig en dagstur slik det ser ut nå, til Måløy på lørdag! Mamma og Andrea har nemlig fått seg ei leilighet i Måløy nå, så vi må hjem å hjelpe til å flytte! Og på søndag er det faktisk farsdag også!! Jostein sin første farsdag! åh!!♥ Skal se om ikke Leana får stelt i stand noe til pappan sin ;)

Slenger med et bilde uten sminke, som ikke gikk an å redigere mer, mehe.
_DSC4719

Jeg hadde så lyst å ta meg en tur opp på fjellstua for å ta noen bilder ut over ålesund nå når været er så bra. Selvfølgelig i mørket! Så når Jostein kommer hjem fra trening, så kanskje jeg og A får tatt oss en tur opp i kveld! Vi får se! Alle må foresten huske å se Jul I Tangerudbakken som har premiere i dag! FANTASTISKE mennesker!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s