Fake my ass

Herregud. Jeg husker SÅ godt det ENROME styret rundt Beyonce sin graviditet! Allle trodde virkelig på (følte ivertfall jeg), at hun faket graviditeten sin, fordi hun egentlig skulle adoptere for å ikke ødelegge den fine kroppen sin. ALTSÅ HALLO!? Nei. Aldri. Det ble ikke mindre spekulering rundt dette når denne videoen her kom ut: 

Jeg skjønner jo at folk kan tvile etter å ha sett en video som denne. Jeg kan heller ikke helt skjønne hva som skjedde her? Var det kjolen? hadde hun en fake babymage fordi hennes ikke var rund og fin enda, og at hun derfor bare følte seg feit? (FØLER MED PÅ DEN) Who know. Det vi ivertfall vet er at Blue Ivy ER Beyonce og Jay-z sin lille datter, og Beyonce HAR født henne.

Noen som så Beyonce – Life is but a dream ? Den gikk på NRK husker jeg. Et selvportrett hette den der. Den vises desverre ikke lenger på NRK. SYND! Men om dere søker «Beyonce – Life is but a drem stream», så kommer der opp sider der du får sett dokumentaren. Jeg skal se den HERFRA nå.

Skjermbilde 2014-10-23 kl. 14.32.16

I denne dokumentaren får du blandt annet sett Beyonce NAKEN mens hun er gravid, så for alle dere som ikke trodde på det, vel, der har dere svaret. Man får også et helt fantastisk innblikk i hvordan livet hennes er! Hun er jo så reservert når det kommer til privatlivet sitt eller, fordi hun vil fokusere på musikken, så denne dokumentaren var helt fantastisk å se! Hun forteller også om at hun var gravid for 2 år siden, da, men at hun mistet den. Dette forteller hun selv, i en videoblogg på en måte. Så mye følelser. Åh. ANBEFALES! Beyonce in my heart ♥♥ SE!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s