Spontantur til Ørsta

Da er det allerede blitt lørdag, og om få timer reiser vi faktisk hjem! Vi skal nemlig i konfirmasjon på søndag. Mai er jo en eksamens måned, og så flink som Jostein er, så dro han på skolen i dag rundt klokken 8! Han ville bruke det meste av helgen til å være på skolen å lese, så da blir det en kort helgetur denne gangen:-)

Sånn ellers så kan jeg fortelle at på torsdag hadde jeg og Sumstad oss en spontantur til Ørsta! Vi tenkte nemlig å besøke Elise fra cancam klassen, som nettopp har blitt mamma til lille Camilla! Kjempe koslig å se henne igjen, men også sykt rart at det denne gangen var en liten baby i hus! Sick!

Etter besøket, så var vi så sultne at vi bestemte oss for å kjøpe noe junkfood før vi reiste hjem igjen. Og slik ble det. Husker ikke navnet på plassen, men det var ivertfall vedsiden av en campingplass. Og O.M.G. Jeg trodde aldri at det var mulig å komme til en plass, og faktisk SE hvor du er! Altså med tanke på folkene, stilen, bilene, osv. ALT rundt oss skrek jo «Ørsta». Så mangen rånere, slasker, røyk, snus, junkfood! Hahaha! Nei det var virkelig en rar opplevelse! Vi sklidde jo rett inn der, siden vi hadde kledd oss chill med tanke på bilkjøring. Nei fy! Aldri mer! Vi ble begge enige om at det her føltes så IKKE oss, og SÅ rart. Jeez. Ikke for å høres helt diva ut, men hallo! Altså, slike utskeielser har vi alle en gang i blandt, men for Ørsta folkene var dette SÅ tydelig en livsstil! Det er jo DET som er så sykt!

Jaja. Nok Ørsta! Da Kimmis kom hjem fra Thailand, hadde han med en liten gave som dere kan se her:

20140503-161353.jpg
Var de bare ikke supersøte? Joooo! Disse skal nok bli godt brukt til den lille rosa jenta våres. Hun må jo bare like rosa, haha. Hun har vel egentlig ikke noe valg, for her finnes stort sett bare rosa ting, mehe! Btw noen som har fått med seg navnet til Tone babyen? Billie? Er ikke det et guttenavn liksom? Haha. Nei ikke vet jeg. RART!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s