Plattingen

På søndag ble plattingen våres endelig ferdig, og vi hadde i tillegg vår første grillings på den! Superkos! Jostein hadde fått Lars og Håvard til og komme å hjelpe til med selve «kledningen» eller hva jeg skal si, og det tror jeg han var meget glad for i ettertid! Man tenker jo at dette er ingen sak, gjort i en fei, men tid tar det! Uansett hvor lett det er! Så med god hjelp fra dem, så fikk vi ferdig plattingen og fikk grillet før skyene og vinden kom! Bra timing!

2014-04-292014-04-2912014-04-292På lørdag var vi også på jula å kjøpte oss et enkelt utemøbel-sett som dere kan se litt på bildene under. Det var 4 stoler, et rundt glassbord og en parasoll til 999 ,-. Helt greit til vårt bruk. Hadde jo veeeldig lyst på rotting møbler, men det får heller bli til vårt fremtidige hjem!

2014-04-2932014-04-294Jeg er superfornøyd! Flinke J ♥ Vi lurer på å kjøpe noen ferdig laget le-vegger også, og skru de opp på ene siden, men vi får se hva det blir til. Vi skal jo tilbringe det meste av sommeren hjemme i Måløy uansett, men håper på noen fine dager til før den tid, så vi får brukt den nye uteplassen våres! Plattingen står foresten perfekt til, for vi har faktisk sol her helt til den går ned! Mistet solen rundt halv 9-9  tror jeg det var! Ah, ♥

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s