OMG. Twenty-One!

Påsken gikk med til maaasse avslapning, venner, mat, og familie! KOS! Men herregud så jeg skeiet ut den uken altså, OFF!! Brød, godteri og brus OFTE! Renate og Morten flyttet også inni det nye huset de har leigd, så vi hjelpte dem en del med flytting også! Den ene kvelden holdt vi vel på til ca 3 på natta! Det panorama bilde lenger nede, er fra den kvelden! Da hadde vi flyttet i over 6 timer, og avsluttet kvelden hos Joakim med nattmat! NAM! Pølser <3 Vi var også ute i Måløy, og gaddamn, den kvelden var det sykt med folk ute! Og jeg hadde det kjempe gøøy! Sånn ellers uken etterpå, så har vi holdt på med et prosjekt på skolen, hvor vi ble delt opp i grupper. Hver gruppe skulle finne seg et tema, finne modeller, og disse skulle klippes-farges-sminkes og styles! Dette prosjektet har gått over 3 dager, så den siste dagen skulle vi style dem opp, også ut å ta bilder! Så på det nederste bilde, ser dere plassen hvor vi skulle ta våres bilder! Temaet vårt ble country, og vi ble ganske fornøyde altså! Så nå gjenstår bare en finish på bildene, lage dem til, også skal det presenteres! Skal legge ut bildene her også, når alt er klart!:-)

20130402-213255

IMG_9662

IMG_9682

20130403-200552

20130402-2132551

 

Lagde btw lavkarbo pizza på onsdagen, og GADDAMN! Den er så sinnsykt goood! 20130403-200533

 

 

IMG_9726

Og jaa, sånn ellers så hadde jeg jo BURSDAG i går! Haha, siick! 21!! Vi hadde det så travelt med shooten, styling og alt på skolen, at det var egentlig ikke før jeg var kommet hjem fra skolen at jeg klarte å tenke at «Herregud, du har faktisk bursdag i dag Marcela»!! Hahah, raart! Jeg skal vise dere i morgen hva jeg fikk med Jostein, for den ligger i Å-town, så ja!:-) Nei dagen var super altså! Kjørte jo hjem til Måløy, så da vi kom hjem, hadde pappa invitert til selskap her i alm, så farmor stod på kjøkkenet og laget mat, og kvelden var super! De siste gjestene gikk vel ut døren nermere halv 1, så vi hadde det absolutt gøy!:-)

(Gammelt bilde)IMG_8474Dagen i dag har vi egentlig ikke noen planer på formiddagen. Men i kveld så skal vi på kvelds hos tanta til Jostein, tror noen nevnte fåresteik? Nam!:-) så det blir bra! Nei nå skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig! Har bare ligget å dabbet i hele dag, haha. Men er deilig det også da, absolutt!!

Men ja, skrives:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s