White swans

 

 

Herregud for en idyllisk dag det har vært. Våknet klokken 9 av strålendes sol inn vinduet, og bedre en det, blir det ikke! Var IKKE vanskelig og dra seg opp av sengen da! Jeg og joakim bestemte oss for å ta oss en trimtur rundt klokken 10, og det var såååå deilig! Vi kom over disse nydelige svanene i en liten innsjø i nærheten her, og vi hadde med oss boller til å mate dem med! Lærte en ting i dag om svaner som jeg ikke visste, og det var at de kan fly HØYT! Har liksom alltid tenkt at de kan bare fly et par meter over bakken for å komme seg fra en plass til en annen, men disse fløy kjempe høyt! Joakim trodde først det var måser, haha!

Da vi gikk videre, kom vi over en gård, hvor det var mulig å gå inn på «området» å hilse på dyrene der. Hester, esel, høns, gris, kaniner og geiter! Koos! Vi var faktisk så heldige at vi fikk med oss hver vårt egg hjem, fra hønene, siden vi hadde så lyst å smake egg «rett fra høna», og det fikk vi!:D

Sånn ellers som har skjedd siden sist, har jeg blitt ferdig med 2 eksamener til, og følte det gikk bra denne gangen også, så håper på godt resultat! OGSÅÅ! Vet dere? Sydenturen 2013 ble bestilt i gåår! wiiii:D 2 fuckings uker i Rhodos med verdens beste familie! Åh, seriøst! Jeg kan nesten ikke vente! ÅÅh! Men! Nå er det film, mat og lørdagskos med verdens beste Jostein <33 byyyye:-)


IMG_9134
IMG_9136 IMG_9148 IMG_9156 IMG_9158 IMG_9162 IMG_9190

 

IMG_9165

 

IMG_9168

 

IMG_9166

 

IMG_9194

 

IMG_9195

 

IMG_9196

 

IMG_9190

 

IMG_9191

 

SONY DSC

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s