En sunnere type lasagne

 

I dag ble det lavkarbo lasagne til middag, noe jeg ikke angrer ET sekund på. Seriøst. Dødsgodt! Lasagne UTEN pasta!:) Hadde egentlig tenkt å bruke squash som «pastaplater», men det var de utsolgt for på kiwi desverre. Så da ble det den velkjente Auberginen;) Men for all del, jeg elsker aubergin, så:) Hadde btw allerede begynt på kjøttdeigen, løken & osten da jeg skulle ta ingrediensbildet, så DET mangler.

Dette trenger du:

  • 2 glass Dolmio Al Forno glass
  • 600 gram kjøttdeig
  • Norvegia ost
  • 1 løk
  • Og til tilbehør, en frisk salat!

Slik gjør du:

  • Begynn først med å skjære opp og salte auberginene, siden de skal ligge å trekke en stund på tørkepapir.
  • Stek kjøttdeigen og tilsette oppskjært løk
  • Tøm over de 2 glassene med Dolmio Al Forno sausen, og la det trekke på svak varme.
  • Stek så auberginene noen minutter på hver side til de blir brune. Bruk godt med meierismør under steking. Da smaker de best ;)
  • Så legger du litt kjøttdeig i bunnen av en ildfast form, for så auberginen, så kjøttdeig, og slik repiterer du.
  • Strø så over raspet norvegia ost på toppen
  • Sett i ovnen på 200 grader til osten er smeltet. Siden alt eg gjennomstekt, så trenger den bare å bli varm, og osten smelte :)
  • Og VIPS! feridg! Server med en frisk salat! NAM! :)


20130104-205952

20130104-2059521

20130104-2059522

IMG_8384

20130104-2059523

IMG_8395

20130104-2059524

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s